fbpx
Alimente traditionale in Bucuresti

Bacania Veche

bacania cu produse traditionale
bacania cu produse traditionale

Alimentele proaspete pe care le cauti de zor in aglomeratia urbana bucuresteana le poti gasi pe rafturile pravaliei de pe bulevardul Barbu Vacarescu, casa cu numarul 49. Marius, proprietarul Bacania Veche isi dorea sa cumpere mancare pentru consumul propriei familii, de la  producatori autentici, iar dupa 9 luni de pregatiri a pus pe picioare o afacere care satisface nevoia consumatorului  de a manca sanatos si gustos.

Ce produse gasesti la Bacania Veche?

Inca de la intrare, pe partea stanga, pe o masuta acoperita de o fata de masa inflorata vei observa primele produse, de la portofele cu gem, la ciocolata de casa cu alune, merisoare sau alte arome. Nu te grabi inca sa alegi produsele care vor ajunge in cosul tau, pentru ca vei descoperi si alte bunatati.

Pe langa pasca, cozonacii, placintele sarate, in bacanie mai poti gasi borcane cu gem, zacusca – cel mai vandut produs, branzeturi, iaurturi, carnaciori – pastrati  la rece, vin si sucuri naturale. S-ar putea sa nu fi enumerat eu toate produsele, mergi pana acolo si vezi ce-ti place. Pe langa bucatele savuroase, Bacania Veche mai este cunoscuta si pentru evenimentele pe care le organizeaza. De-a lungul timpului a fost gazda unor degustari de ragu de mistret stropit cu vin sau de vin si ciocolata.

bacania cu produse traditionale bucuresti

La ce evenimente ai putea sa mergi

Un alt tip de activitate ce caracterizeaza bacania este reprezentat de actele de caritate promovate indeosebi de surata Bacaniei Vechi, Bacania Veche The Charity Shop.

Functionand ca o entitate diferita, aceasta din urma este un bistro ce doneaza 9% din veniturile realizate catre Hospice Casa Sperantei. Asa ca, in cazul in care iti piere intr-o seara cheful de gatit, calca pragul Bacaniei Vechi The Charity Shop, infrupta-te din bucatele gustoase preparate aici si fii sigur ca prin consumatia ta vei ajuta persoane nu atat de norocoase ca tine.

Un ultim lucru pe care as vrea sa ti-l impartasesc inainte de a incheia este reprezentat de faptul ca Bacania Veche livreaza mancare in cateva gradinite. Tot aici organizeaza ateliere de gatit pentru copii, in cadrul carora piticii se simt liberi sa experimenteze si sa combine diferite arome pentru ca in final rezultatul sa fie unul comestibil.

Stiu ca te-am facut curios, asa ca iti las aici pagina de Facebook a Bacaniei Vechi si a Bacaniei Vechi The Charity Shop.

bere romaneasca - bacania cu produse traditionale
Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Recent Portfolios