carti de vizita, pliante, flyere, etichete, afise

Materiale de promovare


Realizam urmatoarele obiecte insirate-n hora aceasta, dar si altele la dorinta boierilor dumneavoastra: carti de vizita, pliante, flyere, etichete, afise, mape de prezentare, ecusoane, invitatii, meniuri, suporturi de pahar, stickere, bannere, cover pentru Facebook, brosuri, logo, etc.

Cauti un partener de incredere care realizeaza pliante, carti de vizita sau alte materiale de promovare? Ai ajuns la locul potrivit, deoarece iti punem la dispozitie doua servicii complementare: creatie si tiparire. Mesterim diferite materiale de promovare, precum carti de vizita, pliante, flyere, etichete, afise, mape de prezentare, ecusoane, invitatii, meniuri, suporturi de pahar, stickere, bannere, cover pentru Facebook, brosuri, logo, etc. Chiar daca printre cele enumerate anterior nu se regaseste produsul pe care il doresti, asteptam cu drag sa completezi aceasta cerere de oferta si iti raspundem in cel mai scurt timp.

Preturile pe care le practicam sunt avantajoase si avem drept scop principal satisfactia clientului. Tocmai din acest motiv, vom concepe un design unic, personalizat si potrivit cu specificul activitatii afacerii pe care o reprezinti. Pentru produsul comandat vom realiza initial mai multe variante de design, iar cel ales va fi modificat conform indicatiilor primite de la tine. Tinem sa cunoastem afacerea pentru care cream materialul de promovare si vrem sa atraga cat mai multi clienti. Te invitam sa completezi cererea de oferta de aici, iar noi te vom contacta imediat pentru a-ti comunica detalii precum pretul, timpul de executie sau modalitatea de livrare.


Realizam harti
cu obiectivele turistice dintr-o anumita zona pentru pensiunile care isi doresc sa le fie de ajutor oaspetilor.

carti de vizita, pliante, flyere, etichete, afise, mape de prezentare, ecusoane, invitatii, meniuri, suporturi de pahar, stickere, bannere, cover pentru Facebook, brosuri, logo, etc.

Ai nevoie de carti de vizita, pliante, flyere, etichete, afise sau alte materiale de promovare creative? Completeaza cererea de oferta de mai jos!


Despre ce cauti ne poti scrie in cererea de oferta si noi te ajutam cu drag.

Cerere de oferta
Sending

De ai nevoie de informatii suplimentare sau doresti sa ne adresezi cateva intrebari ne poti gasi la unul dintre numerele de telefon: 0771 428 432/0736 013 823 ori la adresa de mail ziuabuna@scrollprinfolclor.ro.