Magazin online

Termeni si conditii


– SCROLL PRIN FOLCLOR- 

Accesarea, vizitarea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.scrollprinfolclor.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

Website-ul www.scrollprinfolclor.ro este administrat de S.C. Scroll prin folclor SRL – D cu sediul in Braila, str. Grigore Alexandrescu, nr. 11, b.23, sc.1, ap. 10 inregistrata la Registrul Comertului cu nr  J9/628/26.11.2015, CUI RO35274432.

S.C. Scroll prin folclor SRL – D isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertelor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, S.C. Scroll prin folclor SRL – D isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Drepturi de proprietate

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice nici una dintre informarile primite de la Vanzator.


Intregul continut al site-ului www. scrollprinfolclor.ro, incluzand imagini, texte, animatii, programe, si orice alte date, este proprietatea S.C. Scroll prin folclor SRL – D si este protejat conform legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. Scroll prin folclor SRL – D a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Confidentialitate

S.C. Scroll prin folclor SRL – D respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Website-ul www.scrollprinfolclor.ro si S.C. Scroll prin folclor SRL – D se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei.

Www.scrollprinfolclor.ro si S.C. Scroll prin folclor SRL – S nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. In cazul pierderii de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului www.scrollprinfolclor.ro, societatea nu-si asuma nicio responsabilitate.

Refuzul de furnizare a datelor atrage dupa sine imposibilitatea atat de a procesa si livra comenzile plasate, cat si de a va anunta regulat despre ofertele si reducerile magazinului nostru online, www.scrollprinfolclor.ro. Daca unele dintre datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Daca doriti sa achizitionati un produs din magazinul online www.scrollprinfolclor.ro, va rugam sa completati corect datele cerute in formularul de comanda.

Frauda

S.C. Scroll prin folclor SRL – D nu solicita clientilor sau utilizatorilor sai, prin niciun mijloc de comunicare, informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale. Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea datelor sale confidentiale.

S.C. Scroll prin folclor SRL – D declina orice responsabilitate, in situatia in care un client ar fi/este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele S.C. Scroll prin folclor SRL – D.

Clientul va informa S.C. Scroll prin folclor SRL – D despre asemenea tentative, folosind datele de contact.

Pret si modalitati de plata

Toate tarifele aferente produselor prezentate pe website sunt exprimate in lei si nu includ TVA, S. C Scroll prin folclor SRL – D nefiind plătitoare de TVA. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se face la primirea coletului (sistem ramburs).

Livrarea produselor

Livrarea se face prin curier. Costurile pentru transport vor fi comunicate dupa finalizarea comenzii, ele fiind diferite in functie de distanta. Termenul de livrare este de regula de 5 – 7 zile lucratoare, din momentul plasarii comenzii. Comenzile plasate dupa ora 18:00, in weekend sau de sarbatorile legale vor fi procesate în urmatoarea zi lucratoare. Livrarea in Bucuresti poate fi gratuita.

Produsele noastre sunt realizate individual si cu multa migala, fapt ce face ca durata de productie sa fie de pana la 5 zile lucratoare, in cazul in care nu sunt   disponibile pe stoc.

In plus, se pot adauga alte 3 – 4 zile lucratoare pentru manipulare si livrare. De sarbatorile legale termenul de livrare se poate prelungi.

Nu suntem raspunzatori pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri sau a unei parti din aceasta in cazul in care sunt generate de urmatoarele situatii / circumstante independente de vointa noastra:

– blocaje rutiere (caderi de copaci, stanci, coliziuni in lant), surpari de teren in apropierea soselei

– caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea soselei, blocari naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari a itinerariului propus;

– cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversari de fluvii, parasiri de albii, etc;

– cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, revolutii, revolte populare, etc

– nerespectarea comenzilor de catre furnizori si terti.

Returnarea produselor

Clientul S.C. Scroll prin folclor SRL – D poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

  1. Coletele prezinta deteriorari severe.
  2. Produsele au fost livrate / facturate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de client.
  3. Produsele prezinta defecte de fabricatie.
  4. Produsele au marimi eronat comandate de catre client.

Produsele personalizate nu pot fi returnate. Va rugam sa aveti in vedere ca aceste produse sunt create dupa configuratiile specificate de dumneavoastra.

Anularea comenzii

Comanda se poate anula fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv in maxim 24 de ore de la plasare.

Termeni speciali

Facem toate eforturile pentru afisarea reala si corecta a imaginilor, insa in functie de calibrarea si rezolutia fiecarui monitor exista posibilitatea ca acestea sa fie diferite fata de produsul in original.

Vanzatorul nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta sau nu sunt disponibile.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit în baza de date, vanzatorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Vanzatorul nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.

Valoarea maxima a obligatiilor vanzatorului fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de vanzator de la clientul respectiv.

Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.scrollprinfolclor.ro, netratata de niciun articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către Scroll prin folclor la ziuabuna@scrollprinfolclor.ro. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.

Pentru orice alte detalii sau informatii nu ezitati sa ne contactati prin e-mail la ziuabuna@scrollprinfolclor.ro. Vom raspunde cu drag la orice nelamurire.

Spor in toate, romane!